Kozák, Eszter (2021) Emésztmények zsírsav-metil-észter összetételének meghatározása GC-MS módszerrel. MSC Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kozák_Eszter_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kozák_Eszter_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (8MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Élelmiszermérnök MSc Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök szakirány; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka; |
Kulcsszavak: | E2673; ENTZ446351; Ké -- tanszéki jel; Gázkromatográfia-tömegspektroszkópia Zsírsavak; Metilészter |
Szakterület(ek): | Q Science QD Chemistry S Agriculture S Agriculture (General) |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 16 Szep 2024 13:00 |
Utolsó változtatás: | 16 Szep 2024 13:00 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Abrankó, László - - Konzulens Benedek, Csilla - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5627 |