MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Emésztmények zsírsav-metil-észter összetételének meghatározása GC-MS módszerrel

Kozák, Eszter (2021) Emésztmények zsírsav-metil-észter összetételének meghatározása GC-MS módszerrel. MSC Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kozák_Eszter_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Kozák_Eszter_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (8MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Élelmiszermérnök MSc Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök szakirány; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka;
Kulcsszavak: E2673; ENTZ446351; Ké -- tanszéki jel; Gázkromatográfia-tömegspektroszkópia Zsírsavak; Metilészter
Szakterület(ek): Q Science QD Chemistry
S Agriculture S Agriculture (General)
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 16 Szep 2024 13:00
Utolsó változtatás: 16 Szep 2024 13:00
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Abrankó, László
-
-
Konzulens
Benedek, Csilla
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5627
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése