MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Állománymódosítók hatása alkoholtartalmú vizes fagylaltok minőségére

Jenes, Violetta (2021) Állománymódosítók hatása alkoholtartalmú vizes fagylaltok minőségére. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Jenes_Violetta_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Jenes_Violetta_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 2 Május 2026.

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: 36-39. p Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat
Kulcsszavak: E2664; ENTZ445679; Ht -- tanszéki jel; Fagylalt; Állományjavítók; Habosítás; Olvadási viszonyok; Állományvizsgálat; Alkoholtartalmú fagylalt; Guargumi; Xantán
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 12 Szep 2024 10:14
Utolsó változtatás: 12 Szep 2024 10:14
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kenesei, György
-
-
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5613
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése