Jenes, Violetta (2021) Állománymódosítók hatása alkoholtartalmú vizes fagylaltok minőségére. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Jenes_Violetta_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Jenes_Violetta_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 2 Május 2026.
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: 36-39. p Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat |
Kulcsszavak: | E2664; ENTZ445679; Ht -- tanszéki jel; Fagylalt; Állományjavítók; Habosítás; Olvadási viszonyok; Állományvizsgálat; Alkoholtartalmú fagylalt; Guargumi; Xantán |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 12 Szep 2024 10:14 |
Utolsó változtatás: | 12 Szep 2024 10:14 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kenesei, György - - Konzulens Dalmadi, István - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5613 |