MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Levendula teával dúsított gluténmentes, vegán ostya fejlesztése

Hart, Kitti (2021) Levendula teával dúsított gluténmentes, vegán ostya fejlesztése. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Hart_Kitti_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Hart_Kitti_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: 37-39 p. Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat
Kulcsszavak: E2661; ENTZ445669; Gb -- tanszéki jel; Sütőipari technológia Ostyagyártás; Gluténmentes élelmiszerek; Vegán táplálkozás, Zabliszt; Levendula, Teakeverékek; Érzékszervi vizsgálat
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 24 Szep 2024 09:20
Utolsó változtatás: 24 Szep 2024 09:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5608
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése