Hart, Kitti (2021) Levendula teával dúsított gluténmentes, vegán ostya fejlesztése. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Hart_Kitti_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Hart_Kitti_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: 37-39 p. Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat |
Kulcsszavak: | E2661; ENTZ445669; Gb -- tanszéki jel; Sütőipari technológia Ostyagyártás; Gluténmentes élelmiszerek; Vegán táplálkozás, Zabliszt; Levendula, Teakeverékek; Érzékszervi vizsgálat |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 24 Szep 2024 09:20 |
Utolsó változtatás: | 24 Szep 2024 09:20 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5608 |