MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

B-glükozidáz hatású enzimkészítmény kísérleti használata Irsai Olivér szőlőből készült borban

Füredi-Hujber, Katalin (2021) B-glükozidáz hatású enzimkészítmény kísérleti használata Irsai Olivér szőlőből készült borban. Diploma Tézis, MATE Szőlészeti és Borászati Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Füredi_Hujber_Katalin.pdf] Szöveg
Füredi_Hujber_Katalin.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: p. 36-37.; Szőlő- és borgazdasági szakmérnök; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka;
Kulcsszavak: K1935; ENTZ440051; Bor -- tanszéki jel; Borászati technológia; Béta-glükozidáz enzim; Aromaanyagok; Irsai Olivér; Enzimtechnológia;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 13 Aug 2024 08:57
Utolsó változtatás: 13 Aug 2024 08:57
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nagy, Balázs
-
-
Konzulens
Nyitrainé Sárdy, Diána
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5606
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése