Füredi-Hujber, Katalin (2021) B-glükozidáz hatású enzimkészítmény kísérleti használata Irsai Olivér szőlőből készült borban. Diploma Tézis, MATE Szőlészeti és Borászati Intézet Budapest.
Teljes szövegFüredi_Hujber_Katalin.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Megjegyzés: | Bibliogr.: p. 36-37.; Szőlő- és borgazdasági szakmérnök; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka; |
| Kulcsszavak: | K1935; ENTZ440051; Bor -- tanszéki jel; Borászati technológia; Béta-glükozidáz enzim; Aromaanyagok; Irsai Olivér; Enzimtechnológia; |
| Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
| Feltöltő: | Éva Illési |
| Elhelyezés dátuma: | 13 Aug 2024 08:57 |
| Utolsó változtatás: | 13 Aug 2024 08:57 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nagy, Balázs - - Konzulens Nyitrainé Sárdy, Diána - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5606 |


