MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Comparison of glycerol balance among Starmerella bacillaris (syn. C. zemplinina) Saccharomyces cerevisiae, and Saccharomyces bayanus var. uvarum in response to high sugar stress in must

Demaj, Liridona (2021) Comparison of glycerol balance among Starmerella bacillaris (syn. C. zemplinina) Saccharomyces cerevisiae, and Saccharomyces bayanus var. uvarum in response to high sugar stress in must. Diploma Tézis, MATE Szőlészeti és Borászati Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Liridona_Demaj.pdf] Szöveg
Liridona_Demaj.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: p. 30-37.; Szőlő- és borgazdasági szakmérnök; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka;
Kulcsszavak: K1937; ENTZ440057; Bor -- tanszéki jel; Borászati technológia; Glicerin; Saccharomyces cerevisiae; Saccharomyces bayanus; Mustkezelés; Cukorkoncentráció; Fermentációs technológiák;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 13 Aug 2024 09:01
Utolsó változtatás: 13 Aug 2024 09:01
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kellner, Nikolett
-
-
Konzulens
Pázmándi, Melinda
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5604
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése