Demaj, Liridona (2021) Comparison of glycerol balance among Starmerella bacillaris (syn. C. zemplinina) Saccharomyces cerevisiae, and Saccharomyces bayanus var. uvarum in response to high sugar stress in must. Diploma Tézis, MATE Szőlészeti és Borászati Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Liridona_Demaj.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Liridona_Demaj.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: p. 30-37.; Szőlő- és borgazdasági szakmérnök; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka; |
Kulcsszavak: | K1937; ENTZ440057; Bor -- tanszéki jel; Borászati technológia; Glicerin; Saccharomyces cerevisiae; Saccharomyces bayanus; Mustkezelés; Cukorkoncentráció; Fermentációs technológiák; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 13 Aug 2024 09:01 |
Utolsó változtatás: | 13 Aug 2024 09:01 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kellner, Nikolett - - Konzulens Pázmándi, Melinda - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5604 |