MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kalácstészta tulajdonságainak változása a cukorcsökkentés hatására

de Jonge, Nóra (2021) Kalácstészta tulajdonságainak változása a cukorcsökkentés hatására. MSC Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of De_Jonge_Nóra_2020_2021_2.pdf] Szöveg
De_Jonge_Nóra_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: 50-55. p. Élelmiszermérnök MSc Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka
Kulcsszavak: E2652; ENTZ445242; Gb -- tanszéki jel; Sütőipari technológia; Kalács; Tésztaipari technológia; Tésztavizsgálat; Inulin; Édesítés, Rostdús élelmiszer
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 09 Szep 2024 12:46
Utolsó változtatás: 09 Szep 2024 12:46
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Kerti, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5593
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése