MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Physicochemical characterization of mung bean (Vigna radiata) sprout and monitoring of germination process using Near Infrared Spectroscopy (NIRS) with aquaphotomics and electronic tongue

Nugraha, David Tjandra (2021) Physicochemical characterization of mung bean (Vigna radiata) sprout and monitoring of germination process using Near Infrared Spectroscopy (NIRS) with aquaphotomics and electronic tongue. MSC Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of David_Tjandra_Nugraha_2020_2021_2.pdf] Szöveg
David_Tjandra_Nugraha_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: 48-52. p. Élelmiszermérnök MSc, Élelmiszeripari technológia és termékfejlesztés szakirány Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka
Kulcsszavak: E2651; ENTZ445240; Fi -- tanszéki jel; Arany bab; Csírázás; NIRS; Infravörös spektroszkópia; Elektronikus nyelv érzékelő
Szakterület(ek): Q Science QC Physics
S Agriculture S Agriculture (General)
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 09 Szep 2024 13:25
Utolsó változtatás: 09 Szep 2024 13:25
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kovács, Zoltán
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5592
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése