Nugraha, David Tjandra (2021) Physicochemical characterization of mung bean (Vigna radiata) sprout and monitoring of germination process using Near Infrared Spectroscopy (NIRS) with aquaphotomics and electronic tongue. MSC Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of David_Tjandra_Nugraha_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
David_Tjandra_Nugraha_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: 48-52. p. Élelmiszermérnök MSc, Élelmiszeripari technológia és termékfejlesztés szakirány Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka |
Kulcsszavak: | E2651; ENTZ445240; Fi -- tanszéki jel; Arany bab; Csírázás; NIRS; Infravörös spektroszkópia; Elektronikus nyelv érzékelő |
Szakterület(ek): | Q Science QC Physics S Agriculture S Agriculture (General) |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 09 Szep 2024 13:25 |
Utolsó változtatás: | 09 Szep 2024 13:25 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kovács, Zoltán - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5592 |