Csergő, Eszter (2020) Sárgarépa mikrohullámú vákuumszárításának fejlesztése. Diploma Tézis, SZIE Élelmiszertudományi Kar Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Csergő_Eszter_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Csergő_Eszter_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (4MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: 42-44. p. Szent István Egyetemen készült szakdolgozat |
Kulcsszavak: | E2648; ENTZ445230; Kot -- tanszéki jel; Sárgarépa; Sárgarépa szárítmány, Mikrohullámú technika; Vákuumszárítás; Eltarthatóság; Érzékszervi vizsgálat; Atmoszférikus szárítás; Előfőzés |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 09 Szep 2024 13:32 |
Utolsó változtatás: | 09 Szep 2024 13:32 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5590 |