Major, Luca (2019) A zsírmigráció vizsgálata töltött bonbonok esetében, gyorsított tárolási kísérlettel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of major_luca.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
major_luca.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ391699; Budapest; Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester szakmérnök/szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 37-38.; Gb. tanszéki jel; Édesipari technológia; Bonbon; Csokoládégyártás; Kakaóvaj; Tárolási vizsgálat; Mandula; Mogyoró; Dió; Olajos magvak; Tárolás. szabályozott légtérben; Állományvizsgálat; Olajtartalom; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 09:13 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Kerti, Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5556 |