Kovács, Anita (2013) Zab malátázási technológiájának kidolgozása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kovacs_Anita.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kovacs_Anita.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371597; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 57-59.; Sör. tanszéki jel; Zab; Sörfőzés; Malátagyártás; Cefrézés; Minőségvizsgálat; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 09:43 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5491 |