MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Zab malátázási technológiájának kidolgozása

Kovács, Anita (2013) Zab malátázási technológiájának kidolgozása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kovacs_Anita.pdf] Szöveg
Kovacs_Anita.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371597; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 57-59.; Sör. tanszéki jel; Zab; Sörfőzés; Malátagyártás; Cefrézés; Minőségvizsgálat;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 31 Jan 2024 09:43
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5491
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése