Banka, Zsófia (2016) Xilo-oligoszachariddal készült ivójoghurtok tárolás alatti stabilitásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Banka_Zsofia.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Banka_Zsofia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ376200; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, élelmiszeripari technológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 50-54.; Kot. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Joghurtital; Kajszibarack; Szamóca; Oligoszacharidok; HPLC rendszer; Tejipari technológia; Tárolhatóság; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 25 Nov 2023 10:06 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Juhász, Réka - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5487 |