MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Xilo-oligoszachariddal készült ivójoghurtok tárolás alatti stabilitásának vizsgálata

Banka, Zsófia (2016) Xilo-oligoszachariddal készült ivójoghurtok tárolás alatti stabilitásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Banka_Zsofia.pdf] Szöveg
Banka_Zsofia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ376200; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, élelmiszeripari technológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 50-54.; Kot. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Joghurtital; Kajszibarack; Szamóca; Oligoszacharidok; HPLC rendszer; Tejipari technológia; Tárolhatóság;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 25 Nov 2023 10:06
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Juhász, Réka
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5487
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése