MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Vörös lencse őrleménnyel dúsított durum bázisú száraztészta minta antioxidáns kapacitásának növelése az optimális konyhatechnológiai feldolgozás kiválasztása mellett

Gajdos, György László (2018) Vörös lencse őrleménnyel dúsított durum bázisú száraztészta minta antioxidáns kapacitásának növelése az optimális konyhatechnológiai feldolgozás kiválasztása mellett. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Gajdos_Gyorgy_Laszlo.pdf] Szöveg
Gajdos_Gyorgy_Laszlo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ390664; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 39-41.; Gb. tanszéki jel; Száraztészták; Durumbúzaliszt; Tésztaipari technológia; Antioxidáns kapacitás; Vörös lencse; Beltartalmi vizsgálat;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 26 Jan 2024 16:33
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5462
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése