Gajdos, György László (2018) Vörös lencse őrleménnyel dúsított durum bázisú száraztészta minta antioxidáns kapacitásának növelése az optimális konyhatechnológiai feldolgozás kiválasztása mellett. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Gajdos_Gyorgy_Laszlo.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Gajdos_Gyorgy_Laszlo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390664; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 39-41.; Gb. tanszéki jel; Száraztészták; Durumbúzaliszt; Tésztaipari technológia; Antioxidáns kapacitás; Vörös lencse; Beltartalmi vizsgálat; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 26 Jan 2024 16:33 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5462 |