MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Bifidobaktériumokkal erjesztett gyümölcs- és zöldséglevek előállítása, kémiai és mikrobiológiai értékelése

Sziklai, Ágnes (2012) Bifidobaktériumokkal erjesztett gyümölcs- és zöldséglevek előállítása, kémiai és mikrobiológiai értékelése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Sziklai_Agnes.pdf] Szöveg
Sziklai_Agnes.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371606; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 43-47.; Sör. tanszéki jel;
Szakterület(ek): Q Science QD Chemistry
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 12 Szep 2023 12:56
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/533
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése