MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Újhullámos sörök lepárlása különböző módszerekkel, összehasonlításuk analitikai mérésekkel és érzékszervi bírálatuk

Jámbrik-Tóth, Fanni (2020) Újhullámos sörök lepárlása különböző módszerekkel, összehasonlításuk analitikai mérésekkel és érzékszervi bírálatuk. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Jambrik-Toth_Fanni.pdf] Szöveg
Jambrik-Toth_Fanni.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ425346; Budapest; Bibliogr.: p. 47-48.; Sör. tanszéki jel; Felsőerjesztésű sör; Kézműves sörök; Söripari technológia;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 31 Jan 2024 08:38
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5257
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése