Ag, Győző (2014) Tehéntejfehérjék enzimatikus hidrolízisének modellezése, hipoallergén jellegű, anyatej-helyettesítő gyermektápszerek előállításának érdekében. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegAg_Gyozo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ370531; Budapest; Biomérnöki Bsc szak; Bibliogr.: p. 43-57.; Sör. tanszéki jel; Ég. tanszéki jel; Tejfehérje; Csecsemőtápszer; Tejcukorérzékenység; Enzimes hidrolízis; Allergénmentes élelmiszerek; |
| Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2014 |
| Utolsó változtatás: | 14 Nov 2023 12:38 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Koris, András - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5001 |


