Puha, Csilla Aida (2020) Szójatejből kinyert peptidek tanulmányozása enzimes és membrán alapú vizsgálatokkal. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Puha_Csilla_Aida_DR.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Puha_Csilla_Aida_DR.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ411942; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 38-41.; Ég. tanszéki jel; Szójatej; Bioaktív elemek; Peptidek; Enzimes hidrolízis; Membrántechnológia; Antioxidáns kapacitás; Antimikrobás hatás; Bacillus cereus; |
Szakterület(ek): | T Technology T Technology (General) T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 13:19 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Koris, András - - Konzulens Mednyánszky, Zsuzsanna - - Konzulens Nath, Arijit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4734 |