MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Szeletelt körte eltarthatóságának növelése kíméletes hőkezeléssel

Englert, Virág (2016) Szeletelt körte eltarthatóságának növelése kíméletes hőkezeléssel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Englert_Virag.pdf] Szöveg
Englert_Virag.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ381897; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Árukezelési technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 39-40.; Ht. tanszéki jel; Szeletelt termék; Frissárú; Eltarthatóság; SmartFreshTM(1-MCP) hatóanyag; Körte; Sous vide technológia; Állományvizsgálat;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 26 Jan 2024 15:36
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Hitka, Géza
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4645
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése