MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Szamóca és citrom ízű fagylaltok termékfejlesztési lehetőségei termofizikai paraméterek mérésével

Pauza, Katalin (2014) Szamóca és citrom ízű fagylaltok termékfejlesztési lehetőségei termofizikai paraméterek mérésével. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Pauza_Katalin.pdf] Szöveg
Pauza_Katalin.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (765kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370811; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 32-33.; Ht. tanszéki jel; Fagylalt; Citromfagylalt; Szamóca; Termoanalítikai vizsgálat; Szárazanyag-tartalom;
Szakterület(ek): T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 12:37
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Zeke, Ildikó Csilla
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4583
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése