Pauza, Katalin (2014) Szamóca és citrom ízű fagylaltok termékfejlesztési lehetőségei termofizikai paraméterek mérésével. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Pauza_Katalin.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Pauza_Katalin.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (765kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370811; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 32-33.; Ht. tanszéki jel; Fagylalt; Citromfagylalt; Szamóca; Termoanalítikai vizsgálat; Szárazanyag-tartalom; |
Szakterület(ek): | T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 12:37 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zeke, Ildikó Csilla - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4583 |