Adu, Krisztián József (2016) Sous-vide kezelés és a nagy hidrosztatikai nyomás kombinált alkalmazásának hatása a sertés karaj fizikai-kémiai és mikrobiológiai tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Adu_Krisztian_Jozsef.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Adu_Krisztian_Jozsef.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ375757; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 54-60.; Ht. tanszéki jel; Mb. tanszéki jel; Sous vide technológia; Sertéshús; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Mikrobiológiai vizsgálat; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 14 Nov 2023 09:03 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiskó, Gabriella - - Konzulens Kenesei, György - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4496 |