Begyik, András (2011) A rezveratrol jelentősége a borászatban és az egészség megőrzésében. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Begyik_Andras.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Begyik_Andras.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (818kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ324235; Budapest; Kertészmérnök szak, szőlész-borász szakirány; Bibliogr.: p. 46-47.; Antioxidánsok; Polifenolok; Vörösbor; Egészségmegőrzés; Fitoösztrogén hatóanyag; Sző. tanszéki jel; |
Szakterület(ek): | R Medicine RZ Other systems of medicine S Agriculture SB Plant culture T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2011 |
Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 13:35 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bisztray, György Dénes - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4331 |