MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Rutintartalom növelési módszer kidolgozása a hajdinasör gyártása során

Deák, Máté (2015) Rutintartalom növelési módszer kidolgozása a hajdinasör gyártása során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Deak_Mate.pdf] Szöveg
Deak_Mate.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369723; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 44-46.; Sör. tanszéki jel; Mb. tanszéki jel; Hajdinasör; Funkcionális élelmiszerek; Lisztérzékenység; Metabolitok; Rutintartalom; HPLC rendszer; Hajdinamaláta; Cefrézés; Söripari technológia;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 26 Jan 2024 14:51
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiss, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4274
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése