Botár, Flóra (2020) Reformulált élelmiszerek bemutatása, és szerepük az egészség megőrzésében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegBotar_Flora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ426395; Budapest; Bibliogr.: p.44-47.; Ék. tanszéki jel; Egészséges táplálkozás; Elhízás; Egészségmegőrzés; Alternatív táplálkozás; Szénhidráttartalom; Kakaó; Chips; Kekszek; Jégkrémek; Sajtok; Tápérték; |
| Szakterület(ek): | R Medicine RZ Other systems of medicine S Agriculture S Agriculture (General) |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 26 Jan 2024 10:37 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Mednyánszky, Zsuzsanna - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4197 |


