Mardokic, Ana (2020) Assessment of the effect of storage parameters on the rheological properties of bakery products using a controlled climate chamber. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Ana_Mardjokic.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Ana_Mardjokic.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ403572; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, Élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: p. 56-59.; Gb. tanszéki jel; Tárolási körülmények; Péksütemények; Reológiai vizsgálatok; Klímatechnika; Klímadoboz; |
Szakterület(ek): | T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 08 Szep 2023 05:48 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kovács, Zoltán - - Konzulens Kertész, István - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/399 |