MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Assessment of the effect of storage parameters on the rheological properties of bakery products using a controlled climate chamber

Mardokic, Ana (2020) Assessment of the effect of storage parameters on the rheological properties of bakery products using a controlled climate chamber. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Ana_Mardjokic.pdf] Szöveg
Ana_Mardjokic.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ403572; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, Élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: p. 56-59.; Gb. tanszéki jel; Tárolási körülmények; Péksütemények; Reológiai vizsgálatok; Klímatechnika; Klímadoboz;
Szakterület(ek): T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 08 Szep 2023 05:48
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kovács, Zoltán
-
-
Konzulens
Kertész, István
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/399
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése