MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A pác-só és a mikrobiális transzglutamináz enzim együttes hatásának vizsgálata húspép és frankfurti virsli technofunkciós tulajdonságaira

Dankovics, Adrienn (2013) A pác-só és a mikrobiális transzglutamináz enzim együttes hatásának vizsgálata húspép és frankfurti virsli technofunkciós tulajdonságaira. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Dankovics_Adrienn.pdf] Szöveg
Dankovics_Adrienn.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ334036; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 48-50.; Ht. tanszéki jel;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 26 Jan 2024 14:35
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Darnay, Lívia
-
-
Konzulens
Friedrich, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3907
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése