Dankovics, Adrienn (2013) A pác-só és a mikrobiális transzglutamináz enzim együttes hatásának vizsgálata húspép és frankfurti virsli technofunkciós tulajdonságaira. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegDankovics_Adrienn.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ334036; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 48-50.; Ht. tanszéki jel; |
| Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2013 |
| Utolsó változtatás: | 26 Jan 2024 14:35 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Darnay, Lívia - - Konzulens Friedrich, László - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3907 |


