Kailo, Geremew Geidare (2019) Antioxidant and antibacterial peptide from soybean milk by enzymatic and membrane based process. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of GEREME_GEIDARE_KAILO.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
GEREME_GEIDARE_KAILO.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ391897; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, élelmiszeripari folyamattervezés specializáció; Bibliogr.: p. 43-56.; Élip. tanszéki jel; Szójatej; Antioxidánsok; Antimikrobás hatás; Antimikróbás anyagok; Membrántechnológia; Enzimtechnológia; |
Szakterület(ek): | Q Science QD Chemistry T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 08 Szep 2023 05:19 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nath, Arijit - - Konzulens Bánvölgyi, Szilvia - - Konzulens Mednyánszky, Zsuzsa - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/362 |