MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Antioxidant and antibacterial peptide from soybean milk by enzymatic and membrane based process

Kailo, Geremew Geidare (2019) Antioxidant and antibacterial peptide from soybean milk by enzymatic and membrane based process. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of GEREME_GEIDARE_KAILO.pdf] Szöveg
GEREME_GEIDARE_KAILO.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ391897; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, élelmiszeripari folyamattervezés specializáció; Bibliogr.: p. 43-56.; Élip. tanszéki jel; Szójatej; Antioxidánsok; Antimikrobás hatás; Antimikróbás anyagok; Membrántechnológia; Enzimtechnológia;
Szakterület(ek): Q Science QD Chemistry
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 08 Szep 2023 05:19
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nath, Arijit
-
-
Konzulens
Bánvölgyi, Szilvia
-
-
Konzulens
Mednyánszky, Zsuzsa
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/362
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése