Zsenyei, Patrik (2019) Nagy tisztaságú galakto-oligoszacharidok előállításának vizsgálata tejsavbaktériummal. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Zsenyei_Patrik.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Zsenyei_Patrik.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ392025; Budapest; Biomérnök BSC; Bibliogr.: p. [36-38.]; Mb. tanszéki jel; Élip. tanszéki jel; Galakto-oligoszacharidok; Tejsavbaktériumok; Tápközegek; Fermentációs technológiák; Enzimaktivitás; Monoszacharidok; Diszacharidok; Tejsavas erjesztés; Ph-hatás; |
Szakterület(ek): | T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 15:02 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3592 |