Tóth, Orsolya (2011) Almatörköly élelmiszeripari mikroorganizmusokra gyakorolt hatása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegToth_Orsolya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ332602; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 39-41.; Kot. tanszéki jel; Almatörköly; Polifenolok; Antimikrobás hatás; |
| Szakterület(ek): | T Technology TP Chemical technology |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2011 |
| Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 11:57 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szabó-Nótin, Beatrix - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/315 |


