MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A kukoricamaláta cefrézési paramétereinek optimálása

Korpics, Evelin (2012) A kukoricamaláta cefrézési paramétereinek optimálása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Korpics_Evelin.pdf] Szöveg
Korpics_Evelin.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326780; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 43-44.; Sör. tanszéki jel; Kukoricamaláta; Gluténmentes sör; Malátagyártás; Kukoricasör; Söripari alapanyagok; Söripari technológia;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 31 Jan 2024 09:11
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiss, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2850
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése