Korpics, Evelin (2012) A kukoricamaláta cefrézési paramétereinek optimálása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Korpics_Evelin.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Korpics_Evelin.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326780; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 43-44.; Sör. tanszéki jel; Kukoricamaláta; Gluténmentes sör; Malátagyártás; Kukoricasör; Söripari alapanyagok; Söripari technológia; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 09:11 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2850 |