Mayer, Mónika (2020) A kritikus gyártási paraméterek (CPP) meghatározása az étrend-kiegészítő tabletták bliszter csomagolása esetén. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Megjegyzés: | A diplomamunka titkosított 2120. december 15.-ig. |
| Kulcsszavak: | ENTZ425651; Budapest; Bibliogr.: p. [59-62].; Kot. tanszéki jel; Táplálékkiegészítők; Bliszter csomagolás; CCP; Kritikus Szabályozási Pontok; Kapszulázás; Tablettázott termékek; Csomagoló gépek; Élelmiszer-csomagolás; |
| Szakterület(ek): | T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 14:10 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szabó-Nótin, Beatrix - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2844 |


