MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kollagénnel dúsított gyümölcsital fejlesztése

Pistár, Ilona Berta (2021) Kollagénnel dúsított gyümölcsital fejlesztése. MSC Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Pistár_Ilona_Berta_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Pistár_Ilona_Berta_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 3 Május 2026.

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: p.[56-59.]; Élelmiszermérnök MSc Élelmiszergazdasági termékkezelés és logisztika specializáció; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka;
Kulcsszavak: E2560 ENTZ427138; Kot. tanszéki jel; Gyümölcslégyártás; Táplálékkiegészítők; Kollagén; Rauch Hungária Kft.; Almalevek; Őszibaracklé; Meggylé;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2021
Utolsó változtatás: 15 Aug 2024 12:02
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szabó-Nótin, Beatrix
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2721
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése