Pistár, Ilona Berta (2021) Kollagénnel dúsított gyümölcsital fejlesztése. MSC Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Pistár_Ilona_Berta_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Pistár_Ilona_Berta_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 3 Május 2026.
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: p.[56-59.]; Élelmiszermérnök MSc Élelmiszergazdasági termékkezelés és logisztika specializáció; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka; |
Kulcsszavak: | E2560 ENTZ427138; Kot. tanszéki jel; Gyümölcslégyártás; Táplálékkiegészítők; Kollagén; Rauch Hungária Kft.; Almalevek; Őszibaracklé; Meggylé; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2021 |
Utolsó változtatás: | 15 Aug 2024 12:02 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szabó-Nótin, Beatrix - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2721 |