Kelemen, György Dávid (2018) A kétspórás barna csiperke értékes antioxidáns hatású endogén komponensei. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kelemen_Gyorgy_David.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kelemen_Gyorgy_David.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390005; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, Alkalmazott biotechnológiai szakirány; Bibliogr.: p. 40-44.; Ké. tanszéki jel; Csiperkegomba; Antioxidáns kapacitás; Polifenolok; Peroxidáz enzimek; Enzimaktivitás mérés; Kétspórás csiperke; |
Szakterület(ek): | S Agriculture SB Plant culture T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 09:08 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stefanovitsné Bányai, Éva - - Konzulens Mikola, Erika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2594 |