Angyal, Andrea (2016) Kereskedelmi forgalomban kapható gyorsfagyasztott leveles tészták érzékszervi minősítése. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Angyal_Andrea.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Angyal_Andrea.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390864; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak; Bibliogr.: p. 32-33.; Gb. tanszéki jel; Száraztészták; Érzékszervi vizsgálat; Leveles tészták; Margarin; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 15 Nov 2023 09:15 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Kerti, Katalin - - Konzulens Kókai, Zoltán - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2545 |