MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kereskedelmi forgalomban kapható gyorsfagyasztott leveles tészták érzékszervi minősítése

Angyal, Andrea (2016) Kereskedelmi forgalomban kapható gyorsfagyasztott leveles tészták érzékszervi minősítése. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Angyal_Andrea.pdf] Szöveg
Angyal_Andrea.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ390864; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak; Bibliogr.: p. 32-33.; Gb. tanszéki jel; Száraztészták; Érzékszervi vizsgálat; Leveles tészták; Margarin;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 15 Nov 2023 09:15
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Kerti, Katalin
-
-
Konzulens
Kókai, Zoltán
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2545
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése