Agócs, Gergely Rudolf (2018) Kereskedelmi élesztőkészítmények hatásának vizsgálata barack- és körtepárlatok készítésében. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegAgocs_Gergely_Rudolf.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ390100; Budapest; Biomérnöki (BSc) szak, alkalmazott biotechnológiai szakirány; Bibliogr.: p. [48-52].; Sör. tanszéki jel; Barackpálinka; Körtepálinkák; Italtechnológia; Liofilezés; Erjedésipari technológiák; Cefrézés; Cukortartalom; Alkoholtartalom; Élesztőgombák; |
| Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 14 Nov 2023 09:06 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nguyen, Duc Quang - - Konzulens Pham, Minh Tuan - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2541 |


