Agócs, Gergely Rudolf (2018) Kereskedelmi élesztőkészítmények hatásának vizsgálata barack- és körtepárlatok készítésében. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Agocs_Gergely_Rudolf.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Agocs_Gergely_Rudolf.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390100; Budapest; Biomérnöki (BSc) szak, alkalmazott biotechnológiai szakirány; Bibliogr.: p. [48-52].; Sör. tanszéki jel; Barackpálinka; Körtepálinkák; Italtechnológia; Liofilezés; Erjedésipari technológiák; Cefrézés; Cukortartalom; Alkoholtartalom; Élesztőgombák; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 14 Nov 2023 09:06 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nguyen, Duc Quang - - Konzulens Pham, Minh Tuan - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2541 |