Adorján, Mirjam (2020) A kakukkfű (Thymus vulgaris L.), a citromfű (Melissa officinalis L.) és az oregánó (Origanum vulgare L.) antimikrobás hatásának és antioxidáns kapacitásának jellemzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Adorjan_Mirjam.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Adorjan_Mirjam.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ426508; Budapest; Bibliogr.: p.[42-46.]; Mb. tanszéki jel; Ké. tanszéki jel; Fűszernövények; Antimikrobás hatás; Kakukkfű; Citromfű; Szurokfű; Antioxidáns kapacitás; Mikrobiológiai vizsgálat; Baktériumgátlás; Escherichia coli; Bacillus subtilis baktérium; Staphyloccus aureus; Pseudomonas putida; |
Szakterület(ek): | R Medicine RZ Other systems of medicine S Agriculture S Agriculture (General) |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 10 Nov 2023 16:32 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiskó, Gabriella - - Konzulens Stefanovitsné Bányai, Éva - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2461 |