MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A kakukkfű (Thymus vulgaris L.), a citromfű (Melissa officinalis L.) és az oregánó (Origanum vulgare L.) antimikrobás hatásának és antioxidáns kapacitásának jellemzése

Adorján, Mirjam (2020) A kakukkfű (Thymus vulgaris L.), a citromfű (Melissa officinalis L.) és az oregánó (Origanum vulgare L.) antimikrobás hatásának és antioxidáns kapacitásának jellemzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Adorjan_Mirjam.pdf] Szöveg
Adorjan_Mirjam.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ426508; Budapest; Bibliogr.: p.[42-46.]; Mb. tanszéki jel; Ké. tanszéki jel; Fűszernövények; Antimikrobás hatás; Kakukkfű; Citromfű; Szurokfű; Antioxidáns kapacitás; Mikrobiológiai vizsgálat; Baktériumgátlás; Escherichia coli; Bacillus subtilis baktérium; Staphyloccus aureus; Pseudomonas putida;
Szakterület(ek): R Medicine RZ Other systems of medicine
S Agriculture S Agriculture (General)
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 10 Nov 2023 16:32
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiskó, Gabriella
-
-
Konzulens
Stefanovitsné Bányai, Éva
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2461
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése