MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Jó (és rossz) higiéniai gyakorlatok a háztartásban : Salmonella jelenléte az ételkészítés során használt anyagokon és eszközökön

Knyazoviczki, Barbara (2018) Jó (és rossz) higiéniai gyakorlatok a háztartásban : Salmonella jelenléte az ételkészítés során használt anyagokon és eszközökön. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Knyazoviczki_Barbara.pdf] Szöveg
Knyazoviczki_Barbara.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ390050; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 48-54.; Mb. tanszéki jel; Élelmiszerbiztonság; Higiénia; Nyersanyagok; Mikrobilógiai szennyezettség; Szalmonella;
Szakterület(ek): T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 16 Nov 2023 14:54
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Izsó, Tekla
-
-
Konzulens
Mohácsiné, Farkas Csilla
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2415
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése