Knyazoviczki, Barbara (2018) Jó (és rossz) higiéniai gyakorlatok a háztartásban : Salmonella jelenléte az ételkészítés során használt anyagokon és eszközökön. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Knyazoviczki_Barbara.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Knyazoviczki_Barbara.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390050; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 48-54.; Mb. tanszéki jel; Élelmiszerbiztonság; Higiénia; Nyersanyagok; Mikrobilógiai szennyezettség; Szalmonella; |
Szakterület(ek): | T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 16 Nov 2023 14:54 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Izsó, Tekla - - Konzulens Mohácsiné, Farkas Csilla - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2415 |