Herczeg, Csilla (2019) A hő- és HHP kezelés hatása tojáslevek fehérjeszerkezetére és technofunkcionális tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Herczeg_Csilla.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Herczeg_Csilla.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ391664; Budapest; Élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. [50-53.]; Ht. tanszéki jel; Tojáslé; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Emulziók; Fehérjevizsgálat; Színmérés; Mikrobiológiai vizsgálati módszerek; |
Szakterület(ek): | Q Science QD Chemistry Q Science QR Microbiology T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 22 Jan 2024 10:12 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Tóth, Adrienn - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2150 |