MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A hő- és HHP kezelés hatása tojáslevek fehérjeszerkezetére és technofunkcionális tulajdonságaira

Herczeg, Csilla (2019) A hő- és HHP kezelés hatása tojáslevek fehérjeszerkezetére és technofunkcionális tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Herczeg_Csilla.pdf] Szöveg
Herczeg_Csilla.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ391664; Budapest; Élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. [50-53.]; Ht. tanszéki jel; Tojáslé; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Emulziók; Fehérjevizsgálat; Színmérés; Mikrobiológiai vizsgálati módszerek;
Szakterület(ek): Q Science QD Chemistry
Q Science QR Microbiology
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 22 Jan 2024 10:12
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Tóth, Adrienn
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2150
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése