Szabó, Brigitta (2015) A homoktövis antimikrobás hatásának vizsgálata és alkalmazási lehetősége ehető filmként. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szabo_Brigitta.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szabo_Brigitta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370449; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 45-50.; Mb. tanszéki jel; Ké. tanszéki jel; Homoktövis; Antimikrobás hatás; Sajtgyártás; Trappista sajt; Ehető csomagolás; |
Szakterület(ek): | T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 19 Jan 2024 09:22 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Mohácsiné, Farkas Csilla - - Konzulens Engelhardt, Tekla - - Konzulens Stefanovitsné Bányai, Éva - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2120 |