MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A homoktövis antimikrobás hatásának vizsgálata és alkalmazási lehetősége ehető filmként

Szabó, Brigitta (2015) A homoktövis antimikrobás hatásának vizsgálata és alkalmazási lehetősége ehető filmként. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szabo_Brigitta.pdf] Szöveg
Szabo_Brigitta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370449; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 45-50.; Mb. tanszéki jel; Ké. tanszéki jel; Homoktövis; Antimikrobás hatás; Sajtgyártás; Trappista sajt; Ehető csomagolás;
Szakterület(ek): T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 19 Jan 2024 09:22
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Mohácsiné, Farkas Csilla
-
-
Konzulens
Engelhardt, Tekla
-
-
Konzulens
Stefanovitsné Bányai, Éva
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2120
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése