MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Glutén- és cukormentes kekszek termékfejlesztés Acheta domesticus hozzáadásával

Lavaj, Flóra Réka (2019) Glutén- és cukormentes kekszek termékfejlesztés Acheta domesticus hozzáadásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Lavaj_Flora_Reka.pdf] Szöveg
Lavaj_Flora_Reka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ396115; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 40-44.; Ht. tanszéki jel; Gluténmentes élelmiszerek; Cukormentes termék; Rovarfogyasztás; Fehérjekészítmények; Kekszgyártás; Kendermag; Lenmag;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 09 Nov 2023 14:35
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pintér, Richárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1823
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése