Lavaj, Flóra Réka (2019) Glutén- és cukormentes kekszek termékfejlesztés Acheta domesticus hozzáadásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Lavaj_Flora_Reka.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Lavaj_Flora_Reka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ396115; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 40-44.; Ht. tanszéki jel; Gluténmentes élelmiszerek; Cukormentes termék; Rovarfogyasztás; Fehérjekészítmények; Kekszgyártás; Kendermag; Lenmag; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 09 Nov 2023 14:35 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pintér, Richárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1823 |