Keresztessy, Zsuzsa Orsolya (2015) ABE fermentációs komponensek szétválasztása pervaporációval. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegKeresztessy_Zsuzsa_Orsolya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ369960; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 39-41.; Ég. tanszéki jel; Biobutanol; Bioüzemanyag-gyártás; Fermentációs technológiák; Pervaporáció; Gázkromatográfia; |
| Szakterület(ek): | T Technology TP Chemical technology |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 08:17 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Márki, Edit - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/179 |


