Keresztessy, Zsuzsa Orsolya (2015) ABE fermentációs komponensek szétválasztása pervaporációval. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Keresztessy_Zsuzsa_Orsolya.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Keresztessy_Zsuzsa_Orsolya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369960; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 39-41.; Ég. tanszéki jel; Biobutanol; Bioüzemanyag-gyártás; Fermentációs technológiák; Pervaporáció; Gázkromatográfia; |
Szakterület(ek): | T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 08:17 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Márki, Edit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/179 |