MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

ABE fermentációs komponensek szétválasztása pervaporációval

Keresztessy, Zsuzsa Orsolya (2015) ABE fermentációs komponensek szétválasztása pervaporációval. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Keresztessy_Zsuzsa_Orsolya.pdf] Szöveg
Keresztessy_Zsuzsa_Orsolya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369960; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 39-41.; Ég. tanszéki jel; Biobutanol; Bioüzemanyag-gyártás; Fermentációs technológiák; Pervaporáció; Gázkromatográfia;
Szakterület(ek): T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 08:17
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Márki, Edit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/179
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése