MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Extrúziós technikával kialakított gyöngyök technofunkcionális tulajdonságainak vizsgálata

Vonyó, Viola (2018) Extrúziós technikával kialakított gyöngyök technofunkcionális tulajdonságainak vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Vonyo_Viola.pdf] Szöveg
Vonyo_Viola.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ390350; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és minőségi szak (MSc), Sör- és szeszipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 46-51.; Sör. tanszéki jel; Mikrokapszulázás; Probiotikus baktériumok; Tejsavbaktériumok; Gasztrointesztinális modellek; Gélgyöngyök; Gyomorbetegség;
Szakterület(ek): T Technology T Technology (General)
T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 15 Jan 2024 13:35
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
Konzulens
Ta, Phuong Linh
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1389
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése