Vonyó, Viola (2018) Extrúziós technikával kialakított gyöngyök technofunkcionális tulajdonságainak vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Vonyo_Viola.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Vonyo_Viola.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390350; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és minőségi szak (MSc), Sör- és szeszipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 46-51.; Sör. tanszéki jel; Mikrokapszulázás; Probiotikus baktériumok; Tejsavbaktériumok; Gasztrointesztinális modellek; Gélgyöngyök; Gyomorbetegség; |
Szakterület(ek): | T Technology T Technology (General) T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 15 Jan 2024 13:35 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - Konzulens Ta, Phuong Linh - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1389 |