Louw, Paula (2019) Evolution of folate during the malting and roasting of barley malt. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Paula_Louw.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Paula_Louw.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (874kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ391900; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, élelmiszer-biotechnológia specializáció; Bibliogr.: p. 43-47.; Sör. tanszéki jel; Maláta; Árpamaláta; Malátagyártás; Pilseni sörök; Folsav; |
Szakterület(ek): | T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 15 Jan 2024 13:29 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Koren, Dániel - - Konzulens Kun-Farkas, Gabriella - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1383 |