Farkas, Róbert (2018) Az Etyek-Budai borvidék 2017-es évjáratú Chardonnay borainak értékelése, különös tekintettel a savösszetételre. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Farkas_Robert.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Farkas_Robert.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389882; Budapest; Okleveles Élelmiszermérnök,erjedésipai szakirány; Bibliogr.: p. [50].; Bor. tanszéki jel; Etyek-Budai borvidék; Chardonnay; Savtartalom; Alkoholtartalom; Cukortartalom; Extrakttartalom; Borászati technológia; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 27 Okt 2023 09:30 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyitrainé Sárdy, Diána - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1364 |