MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Étkezési szalonnáról származó élesztőgombák lipolítikus aktivitásának jellemzése

Ecsedi, Judit (2016) Étkezési szalonnáról származó élesztőgombák lipolítikus aktivitásának jellemzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Ecsedi_Judit.pdf] Szöveg
Ecsedi_Judit.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ376047; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 45-47.; Mb. tanszéki jel; Szalonna; Húsromlás; Lipidoxidáció; Lipáz enzim; Enzimaktivitás; Spektrofotometria; Identifikálás; Élesztőgombák;
Szakterület(ek): Q Science QD Chemistry
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 01 Dec 2023 16:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kovács, Mónika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1356
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése