Ecsedi, Judit (2016) Étkezési szalonnáról származó élesztőgombák lipolítikus aktivitásának jellemzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Ecsedi_Judit.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Ecsedi_Judit.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ376047; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 45-47.; Mb. tanszéki jel; Szalonna; Húsromlás; Lipidoxidáció; Lipáz enzim; Enzimaktivitás; Spektrofotometria; Identifikálás; Élesztőgombák; |
Szakterület(ek): | Q Science QD Chemistry T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 16:39 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kovács, Mónika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1356 |