MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Étkezési burgonya fajta-összehasonlítása

Ferenczi, Emilia (2014) Étkezési burgonya fajta-összehasonlítása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Ferenczi_Emilia.pdf] Szöveg
Ferenczi_Emilia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ392762; Budapest; Nyárádszereda; Kertészmérnök BSc; Bibliogr.: p. 37.; Zö. tanszéki jel; Burgonya; Burgonyatermesztés; Fajta-összehasonlítás;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
S Agriculture SB Plant culture
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 01 Dec 2023 16:24
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Terbe, István
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1349
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése