Nagy, Dániel (2019) Étkezési burgonya csomagolásfejlesztése : Hőkezelt konyhakész étkezési burgonya minőségváltozásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nagy_Daniel.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nagy_Daniel.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ391639; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 42-45.; Ht. tanszéki jel; Burgonya; Burgonya feldolgozása; Burgonyakészítmények; Zöldségnövények csomagolása; Módosított atmoszférás csomagolás; Vákuum-csomagolás; Hőkezelt élelmiszeripari termékek; Konyhakész zöldségek; |
Szakterület(ek): | T Technology T Technology (General) T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 16:23 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zsom, Tamás - - Konzulens Hitka, Géza - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1348 |