Varga, Anikó (2012) Eredetvédett meggy, mint pálinka alapanyag. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegOsszefoglalo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (94kB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ332052; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 52-53.; Sör. tanszéki jel; Meggy; Pálinkafőzés; Pálinka; Meggypálinka; Gyümölcspálinka; |
| Szakterület(ek): | T Technology T Technology (General) T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2012 |
| Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 15:40 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Panyik, Gáborné - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1317 |


