MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Epres krémméz termékfejlesztése

Gódor, Dániel (2018) Epres krémméz termékfejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Godor_Daniel.pdf] Szöveg
Godor_Daniel.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389474; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Élelmiszerkereskedelem szakirány; Bibliogr.: p. 32-34.; Gb. tanszéki jel; Méz; Méz alapú termékek; Mézfeldolgozás; Krémek; Szamóca; Édesipari technológia; Termékfejlesztés;
Szakterület(ek): T Technology T Technology (General)
T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 01 Dec 2023 15:38
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szendrő, Éva Mónika
-
-
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1312
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése