Gódor, Dániel (2018) Epres krémméz termékfejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Godor_Daniel.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Godor_Daniel.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389474; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Élelmiszerkereskedelem szakirány; Bibliogr.: p. 32-34.; Gb. tanszéki jel; Méz; Méz alapú termékek; Mézfeldolgozás; Krémek; Szamóca; Édesipari technológia; Termékfejlesztés; |
Szakterület(ek): | T Technology T Technology (General) T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 15:38 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szendrő, Éva Mónika - - Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1312 |