MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Eper aroma kifejlesztése és előállítsa természetazonos és természetes aromaanyagokból

Pázmándi, Melinda (2013) Eper aroma kifejlesztése és előállítsa természetazonos és természetes aromaanyagokból. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Pazmandi_Melinda_melleklet.pdf] Szöveg
Pazmandi_Melinda_melleklet.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (515kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ333968; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 50-52.; Gb. tanszéki jel; szamóca; aromagyártás; aromaanyagok
Szakterület(ek): T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 01 Dec 2023 15:28
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1308
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése