Pázmándi, Melinda (2013) Eper aroma kifejlesztése és előállítsa természetazonos és természetes aromaanyagokból. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Pazmandi_Melinda_melleklet.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Pazmandi_Melinda_melleklet.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (515kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ333968; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 50-52.; Gb. tanszéki jel; szamóca; aromagyártás; aromaanyagok |
Szakterület(ek): | T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 15:28 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1308 |