MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Energiacsökkentési lehetőségek a csokoládé esetében és termékpiaci trendek

Schmidt, Eszter (2019) Energiacsökkentési lehetőségek a csokoládé esetében és termékpiaci trendek. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Schmidt_Eszter.pdf] Szöveg
Schmidt_Eszter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ391713; Budapest; Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester szakmérnök/szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. [43-47.]; Gb. tanszéki jel; Csokoládégyártás; Energiaszegény élelmiszerek; Édesítőszerek; Kakaóvaj; Kakaóvaj-alternatívák; Elektronikus kereskedelem; Áruházláncok; Tejsavó;
Szakterület(ek): H Social Sciences HF Commerce
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 30 Nov 2023 08:38
Intézet: BUDAI CAMPUS
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1292
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése