Baditz, Dávid (2018) Az eltérő hőközlő közegek alkalmazásának vizsgálata sous-vide termékek esetében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Baditz_David.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Baditz_David.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389232; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak; Bibliogr.: p. 34-36.; Ht. tanszéki jel; Sous vide technológia; Sertéshús; Vákuum-csomagolás; Hőkezelt élelmiszeripari termékek; |
Szakterület(ek): | T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 16 Nov 2023 14:55 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1267 |