MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Az eltérő hőközlő közegek alkalmazásának vizsgálata sous-vide termékek esetében

Baditz, Dávid (2018) Az eltérő hőközlő közegek alkalmazásának vizsgálata sous-vide termékek esetében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Baditz_David.pdf] Szöveg
Baditz_David.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389232; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak; Bibliogr.: p. 34-36.; Ht. tanszéki jel; Sous vide technológia; Sertéshús; Vákuum-csomagolás; Hőkezelt élelmiszeripari termékek;
Szakterület(ek): T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 16 Nov 2023 14:55
Intézet: BUDAI CAMPUS
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1267
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése