Baditz, Dávid (2018) Az eltérő hőközlő közegek alkalmazásának vizsgálata sous-vide termékek esetében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegBaditz_David.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ389232; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak; Bibliogr.: p. 34-36.; Ht. tanszéki jel; Sous vide technológia; Sertéshús; Vákuum-csomagolás; Hőkezelt élelmiszeripari termékek; |
| Szakterület(ek): | T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 16 Nov 2023 14:55 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1267 |


